Met de auto naar Afrika!
Door: Ilona
Blijf op de hoogte en volg Ilona
21 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam
Dag allemaal!
Nou nu is het dan zover! Onze reis naar het Afrikaanse continent is zojuist begonnen. Voor wie het nog niet wist, ik ga een tijdje naar Gambia om te werken, en natuurlijk om er gewoon even lekker te zijn. Heb nog wat werk van hier, wat ik daar af kan maken, en klusje voor daar. Omdat ik de reizen door de lucht inmiddels wel eens gezien heb doen we het deze keer over land.
Arno en Erik waren enthousiast genoeg om direct ‘ja’ tegen te zeggen, tegen een reis over land naar Gambia. En toen...., we bekeken de vraag op de Gambiaanse automarkt, en vervolgens op Mercedes jacht! (type 190 en 200 D schijnen het goed te doen)
Afgelopen zaterdag hebben we een prachtige witte Mercedes weten te scoren uit 1988. Hij schijnt in perfecte staat te zijn, dus wie weet komen we ook daadwerkelijk aan!
Een beetje griep had de plannen bepaalde mensen nog te bezoeken voor vertrek een beetje verstoord. De oplossing was een last-minute feestje!.
Ik ben een uurtje geleden vertrokken van mijn last-minute afscheidsfeestje.
Ik vond het super gezellig, ik wil iedereen bedanken voor zijn /haar komst. (en Karst bedankt voor de locatie)
Ik zal de foto’s zo even plaatsen! (met dank aan Evert, die zijn belofte om in string op de motorkap te gaan liggen overigens niet is nagekomen). (gelukkig is Laura wel trouw op de motorkap gekropen!)
Zojuist Erik opgehaald, vertrokken uit Groningen, en nu zijn we onderweg om ook Arno op te pikken in Koekange, en mijn ouders gedag te zeggen, en waar ik dit bericht zal plaatsen! Daarna rijden we door naar Barcelona, logeren we een nachtje bij Melvin en Agness, en zullen we uiteraard Melvin’s verjaardag nog even mee vieren!
Ik had deze website al een tijdje niet meer echt gebruikt, maar voor deze reis over land wil ik er toch wel weer berichtjes op plaatsen. Nou ik wens iedereen het allerbeste, en tot over een tijdje! Ik weet nog niet precies hoelang ik wegblijf, maar ga wel voor het regenseizoen weer weg.
Nou daaaaaag allemaaaal!
Tot het volgende contact!
Liefs Ilona
Ik ben een uurtje geleden vertrokken van mijn last-minute afscheidsfeestje.
Nou daaaaaag allemaaaal!
Tot het volgende contact!
Liefs Ilona
21 Januari 2011 - 07:04
Laura:
Hey Loontje,
Hele goede reis en zorg er voor dat je veilig aankomt!!!
Dikke kus -
21 Januari 2011 - 07:16
Bertjan:
Hey, jij kunt ook niet even een maandje stilzitten he :-) Goede reis en veel succes! Ik zal deze site in de gaten houden!
Groetjes -
21 Januari 2011 - 10:41
Adrie & Mavis:
Vanuit Koekangerveld veel succes toegewenst in Gambia -
21 Januari 2011 - 11:54
Margriet:
Hoi reizigers,
Vanuit Koekange wensen we jullie allemaal een goede reis en heel veel (werk) plezier in Gambia.
Groetjes buuv Margriet
21 Januari 2011 - 11:54
Janine:
Veel plezier en een hele goede reis!
Wees voorzichtig!!!
Ik hou de website in de gaten!
Liefs Janine -
21 Januari 2011 - 12:03
Karst:
Was een gezellig feestje! Ben erg benieuwd naar de volgende updates. Goede reis en hoop dat de muziek cd's een beetje bevallen.
Groetjes Karst -
22 Januari 2011 - 11:39
Jacqueline:
Leuk dat we jullie zo kunnen volgen!
Een hele goede,gezellige en voorspoedige reis.Goede overtocht en we kijken uit naar het volgende bericht,
25 Januari 2011 - 16:55
Esther:
Hey stoere wereldreiziger!
Wel een beetje voorzichtig doen he, onderweg! Ik wens je een hele goede tijd daar! Lekker genieten en veel foto`s maken!
Liefs Esther J